Community
Promoting sustainability and recycling.

Image
Gartmore Village Hall

Gartmore Village Hall

Ogilvie Cosntruction worked with acrhitects Anderson Bell Christie to renovate Gartmore Village Hall. The refurbishment improved thermal and energy performance and provided accommodation for the varied users of the village building that was originally built as a church in 1848. 

Wheelchair accessible meeting rooms were added, alongside toilet and shower facilities. In addition to this a new extension was built to provide a new entrance entrance to the hall with a reception space for visitor information and access to the new kitchen.

Key information about the project:

Location: Gartmore
Client: Gartmore Community Trust
Value: £1.3m
Start: 01 July 2013
End: 24 May 2014

Cookie policy

We use cookies, just to track visits to our website, we store no personal details.

I understand